Apie mus

UAB „Kėdainių konservų fabrikas“ – seniausia ir viena didžiausių majonezus, padažus bei konservuotus produktus gaminanti įmonė Baltijos šalyse. „Kėdainių konservų“ prekės ženklas – vienas iš Lietuvos rinkos lyderių.

 

Įmonėje gaminama per 250 skirtingų receptų ir 400 skirtingų produktų. Visada truputėlį daugiau – tai mūsų įmonės kredo, kuriuo vadovaujamės savo veikloje. Mums tai reiškia rūpestį Jumis, todėl kiekvieną dieną stengiamės:

Naudoti geresnius ingredientus

Mūsų daržovių ir uogų gaminiai yra pagaminti iš specialiai mums natūralioje aplinkoje išaugintų, kruopščiai atrinktų ir saulėje sunokusių ingredientų. Tai garantuoja geriausią skonį! Daržoves mums augina ūkininkai Lietuvoje ir Europos šalyse – Vokietijoje, Vengrijoje, Bulgarijoje, Ispanijoje, kur yra idealiausios sąlygos joms sunokti natūraliai. Rūpinamės savo daržovėmis – kruopščiai jas atrenkame ir transportuojame, kad išsaugotume geriausias skonio savybes.​

Kurti įdomesnius, sveikesnius ir skanesnius produktus

Mūsų patyrusi technologų komanda kiekvieną dieną savo profesionalioje virtuvėje ieško naujų, sveikesnių ir įdomesnių receptų Jūsų stalui. Keliaudami ir semdamiesi patirties užsienyje, jie kuria gaminius, kurie už savo kokybę ir išskirtinius skonius yra įvertinti Lietuvoje ir užsienio šalyse. Ieškome įkvėpimo pasaulio virtuvėse, tačiau nepamirštame, jog esame lietuviai ir turime kuo didžiuotis. Siekiame išsaugoti mūsų tautos geriausias skonio tradicijas savo produktuose. Mūsų specialistai kuria ne vien puikius receptus, bet stengiasi juos padaryti sveikesnius. Nenaudojame skonio stipriklių, konservantų, kur įmanoma, ar dirbtinių dažiklių. Visi bendrai nuolat ragaujame ir vertiname gaminius, kad būtume tikri, jog jūsų stalą pasieks skaniausi mūsų produktai. Juk skonis – svarbiausia!​

Gaminti modernesniais būdais

Nuolat investuojame į gamybos linijų modernizavimą, kad pagamintume geresnius gaminius. Mūsų padažų, majonezo ir užtepėlių gamybos padalinys yra moderniausias Baltijos šalyse. Jame filtruojamas oras, valomas vanduo, o produktai gaminami ir pilstomi uždaroje, ypač sterilioje linijoje, kurioje nėra sąlyčio su žmogumi. Todėl galime gaminti ypač kokybiškus ir higieniškai švarius gaminius, kuriuose nereikalingi konservantai. Šis padalinys yra įvertintas tarptautiniu maisto saugos vadybos sistemų standartus atitinkančiu BRCGS sertifikatu. Dėl to mūsų gaminius vertina ne tik Lietuvoje bet ir pasaulyje – tiekiame savo produkciją į 25 pasaulio šalis 5 kontinentuose.​​

Tausoti aplinką, kurioje veikiame

Investuojame į naujausius valymo įrengimus, kad apsaugotume gamtą. Taip pat bendradarbiaujame su taros perdirbimo įmonėmis, rūšiuojame ir atiduodame perdirbimui visas savo pakuotes. Kiekvieną dieną stengiamės elgtis atsakingai ir tausoti aplinką, kurioje esame – juk nuo jos priklauso mūsų daržovių skonis.

Mūsų misija –

maitinti žmones, patiekti jiems skanius ir sveikus produktus jau nuo 1944 metų. Šią užduotį  mes stengiamės įgyvendinti nuoširdžiai, dėdami daugiau pastangų ir meilės kiekvieną dieną​.

Svarbiausios datos mūsų istorijoje

Kedainių Konservai - Istorija

1944 m.

Atsitraukus fronto linijai 1944 08 31 Kėdainių mieste įkurta raugykla ir taros įmonė, suformuota laikina įmonės vadovybė.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

1949 m.

Įmonė įsikuria pastovioje vietoje Kėdainių mieste, dabar tai - Dariaus ir Girėno g. 1.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

1951 m.

Pirmą kartą pagaminta 120 t. obuolių tyrės – tai laikoma įmonės vaisių-daržovių perdirbimo pradžia.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

1954 m.

Įmonė pervadinama į „Kėdainių konservų fabrikas“. Pradėta pirmoji konservuotų daržovių: agurkų, marinuotų pomidorų bei daržovių asorti gamyba.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

1975 m.

„Kėdainių konservų fabrikas“ 1975 07 01 tampa „Panevėžio konservų kombinato“ filialu.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

1984 m.

„Kėdainių konservų fabrikui“ sugrąžintas juridinio savarankiškumo statusas.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

1989 m.

Įmonės produktų asortimentas plečiasi ir auga gamybos apimtys iki 8,6 mln. stiklinių indelių per metus.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

1996 m.

Įmonė privatizuota.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

2004 m.

Kėdainių miesto pakraštyje Šingalių kaime (Josvainių sen.) pastatytas naujas šiuolaikiškas fabrikas.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

2018 m.

Atidaromas moderniausias Baltijos šalyse majonezo, pomidorų padažų ir kečupo gamybos cechas.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

2019 m.

Įmonei minint veiklos 75-metį pristatomos atnaujintos prekės ženklų „Kėdainių konservai“ ir „Kitchen masters“ koncepcijos bei produktų linijos.
Kedainių Konservai - Istorija
Kedainių Konservai - Istorija

2020 m.

Modernusis padažų ir majonezo gamybos cechas įvertinamas aukščiausiu pasaulyje maisto pramonės kokybės BRC FOODS AA lygio sertifikatu.
Kedainių Konservai - Istorija